ЕСЕНСКИ ЗРАЦИ

Scroll down for English version 😉

Иако е веќе ладно за да се шетаме по маица со кратки ракави ( секогаш можете да го надополните вашиот изглед со кожна јакна или пак некој друг тип на жакет) направив интересна комбинација во боите на есента. Маица со реси (на едно впечатливо место) во комбинација со црно долго здолниште со златни риги.

Бев во посета на археоастрономскиот локалитет “Тетиќев камен” – Кокино една од најстарите опсерватории во светот, ви препорачувам да го посетите овој локалитет особено во периодот од денот кога заоѓа сонцето. Ќе се заљубите во неговата магија.

Although it’s already too cold to wear a t-shirt (you can always complement your look with a leather jacket or some other type of jacket), I made an interesting combination in the colors of autumn. A t-shirt with a fringe (in an extraordinary place) combined with a black long skirt with golden stripes.

I visited the archeo-astronomical site “Taticev Kamen” – Kokino, one of the oldest observatories in the world. I recommend you visit this site, especially during a sunset. You will fall in love with its magic.

XOXO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *