ЗБОГУМ 2017, ДОБРЕДОЈДЕ 2018

Сакам со вас да ги споделам едни од најзначајните моменти за Магда во 2017 година. Иако помина само една година од кога започна да работи станицата на Магда, се случија многу убави работи, соработки, колекции, работилници и моменти за паметење. Ви благодарам на сите за неизмерната поддршка, се надевам дека уживате во празниците и ви посакувам уште подобра 2018 година, живели 😉

  • Актерите Ерина и Стефан носат Магда на црвениот тепих на Берлинскиот интернационален филмски фестивал.

  • Започна со соработка, а се претвори во пријателство. Ти благодарам Александра за неизмерната поддршка :*

  • Заедно со дизајнерките Евгенија Зафировска и Морана Радочај направивме успешна работилница во Public Room за изработка на производи од рециклиран материја.

  • Колекцијата Sexy MF, благодарности до Ladislav King за феноменалниот едиторијал.

  • Интересна но не и последна соработка со модната блогерка Dilek <3

  • Предизвикот 30 дена – 30 парчиња облека

  • Константната соработка со фотографката Стефи // P.S. Visual Art, ти благодарам од се срце што го комплетираш секој изглед на Магда со неверојатни фотографии <3

  • Среќна нова година, ви посакувам убави моменти, добри парчиња облека и насмевки во новата, ве сакам <3

XOXO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *