30 ДНЕВЕН ПРЕДИЗВИК – 30 ДЕНА – 30 ПАРЧИЊА ОБЛЕКА

Ноември е месец кој некако го доживувам депресивно, па сакам да направам нешто интересно и предизвикувачки. Ова дефинитивно ќе биде предизвик, но невообичаен. Се одлучив да направам триесет парчиња облека за триесет дена т.е. едно парче облека за еден ден во наредните триесет дена и секој ден ќе го постирам направеното парче облека на мојот инстаграм профил.

November is usually a month when I’m feeling depressed, so to cheer myself up, I will challenge myself with something interesting. This will definitely be something unusual for me. I decided I would make 30 pieces of clothing in 30 days, one piece of clothing for every day of the month. I will post the clothes I make on my Instagram profile everyday.

XOXO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *