ЕДНО МЕСТО ВО СКОПЈЕ

Еден од напитоците кој што е двигател на денешницата е кафето. Лично јас неможам да го започнам денот без една шоља добро кафе. Во нашиот град постои место каде што може преку вкусот на кафето да отпатувате во Гватемала, Кенија, Бразил, Ел Салвадор, Колумбија…

Новите постапки на правење на кафе и вкусот на различните типови на квалитетно кафе го прават ова место уникатно и единствено. Благодарение на најдобрите баристи во Р.Македонија Влатко Ангеловски и Александар Патлиџанковски секој може да си ја почасти душичката со убаво кафе. Станува збор за Drip Coffee, место кое што ќе ги разбуди сите ваши сетила.

* Парчињата облека може да ги набавите во модно студио Магда

Здолниште // Basileia 

Photo // P.S. Photography